Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TFS    Ajankohtaista

FITNESS - KEVÄTKAUSI
16.01 - 14.05.2024
Ei ole tuntia
  Hiihtolomalla  MA 26.02 - SU 3.03
Pääsiäislomalla TO 28.03 - MA 1.04
 
HUOM!
Kevätkaudelle joka ryhmässä
on vapaata paikkaa
ryhm. ilm. WhatsApp  044 3489835
 
TAMPERE  HERVANTA
Hervannan vapaa-aikakeskus
Lapsille
TI  klo 17.15  TEMPPUJUMPPA 3 -6v
Aikuisille
  TI klo 18.00  PILATES
TI  klo 19.00  MUOKKAUS
KE  klo 19.00   ZUMBA®FITNESS
SU  klo 11.30  ZUMBA®CIRCUIT
SU  klo 12.30   YOGA & VENYTTELY
 
TAMPERE  PYYNIKKI
Peurankallion  lähitorin  tilassa
LA  klo 11.00  ZUMBA®GOLD
LA  klo 12.00  KEHONHUOLTO
 
 JOOGA & VENYTTELY
Jooga on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jossa työkaluina ovat keho, mieli ja ajatus. Itsekasvatusmenetelmä, jossa työskennellään itsenäisesti oman kehittymisen hyväksi niin henkisesti kuin ruumiillisestikin. Joogaharjoitukset lisäävät kehon liikkuvuutta, elinvoimaisuutta, kykyä rentoutua. Jooga opettaa aistimaan oman kehon palautetta ja auttaa asettamaan tavoitteet kohtuullisiksi ja kullekin sopiviksi, siksi jooga sopii eri-ikäisille ja erikuntoisille. Lisäys perinteinen keppivenyttely joka lihaksille dynamic- ja static- muodossa, hierontapallon avulla kehonhuoltoa.
Oma alusta/joogamatto ja lämmin vaatetus mukaan.
 
SU klo 12.30 -13.30  Sali 108
Hervannan vapaa-aikakeskus
KEVÄTKAUSI  21.01 - 12.05.2024

 

 

 

 

 PILATES & FASCIA METHOD

Täydellinen kokonaisuus core-harjoittelua
Pilateksella  ja Yogalla maustettuna sekä luova venyttelyosuus, on kehittämä kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Menetelmä perustuu perinteisiin itämaisiin liikuntamuotoihin kuten joogan ja kiinalaisiin menetelmiin. Pilatesta voi harrastaa lähes kaikkialla. Lisäys kehonhuoltoa hierontapallolla myofascial function muodossa. Faskiat eli lihaskalvot ympäröivät lihaksia ja rajaavat lihasryhmiä toisistaan, vaikuttavat niin koordinaatioon, liikkeiden hallintaan kuin voiman tuotto onkin eri kehon osien välillä.
Mukaan oma alusta/joogamatto ja lämmin vaatetus.
 
TO klo 18.00 - 19.00  SALI 132
Hervannan vapaa-aikakeskus
KEVÄTKAUSI   16.01 - 14.05.2024

 
 
KEHONHUOLTO & RENTOUTUS
Sis. Yoga, Pilates, Venyttely, Fascia Method mixtunti, on keholle ominaisen ja välttämättömän liikkeen tuottamista, nivelten hyvinvoinnin ylläpitoa ja koko kropan liikettä. Kehon kaikkien nivelten liikuttamisen niiden koko liikeradalla. Aktiivisia liikkuvuusliikkeitä selälle, lonkille ja niska-hartiaseudulle. Muutamia selän- ja niska-hartiaseudun voimaharjoitteita kehonpainolla. Kehonhuolto tarkoittaa kuitenkin paljon muutakin  muun muassa lepo, uni, monipuolinen ravinto ja riittävä vedenjuonti ovat suuressa osassa kehonhuoltoa. Joogavenyttelyssä yhdistetään joogasta ja venyttelystä tuttuja asentoja kokonaisuudeksi liikkeen avulla. Pilates kehittää tukilihaksia, oikeita liikeratoja ja hengitystä, jolla voi rauhoittaa mieltä myös liikkeellä ollessa. Pitkiä venytyksiä on tarjolla syvävenyttelyssä ja liikkuvuuteen
keskitytään Liikkuvuus-tunnilla.
Rullaus & Venyttely huoltaa lihaskalvoja ja lihaksia                                                                                                putkirullan tai fasciapallon hierovalla vaikutuksella.
 
LA klo 12.00 - 13.00 
Ruususali, Peurankallion lähitori 
KEVÄTKAUSI  20.01 - 11.05.2024