Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TFS Ajankohtaista

MARRASKUUSSA

SU  3.11. ei ole tuntia

HUOM!

 Uusille asiakkaille Tarjous 5 x kortti 30

kortti voimassa 5 viikkoa ostopäivästä 

 

FITNESS - SYKSY 2.09.- 15.12.2019

Joka ryhmässä on vapaata paikkaa

Hervannan vapaa-aikakeskus

TEMPPUjumppa 4-6v.TI klo 17.30 sali 132

MUOKKAUS  TI  klo 19.00 sali 134

KEVYTJUMPPA  KE klo 19.00 sali 123

ZUMBA FITNESS   TO klo 18.30 sali 134

 PILATES  TO klo 19.30 sali 134   

TEMPPUkoulu2-3v SU klo10.30 sali 108

ZUMBA in the circuit SU klo 11.30 sali 108

       YOGA  SU  klo 12.30 sali 108

Olga Niemelä on Tampereen FITNESS-STUDIO liikuntakoulun johtaja ja ohjaaja, on täysin ammattitaitoinen ryhmäliikunnanohjaaja, on ammattikorkeakoulutettu, valmistunut Valtion liikunta- ja urheilu akatemiasta liikuntatieteiden kandidaatiksi aerobicin ja liikuntavoimistelun ohjaajaksi. Työkokemuksena on yli 25 vuotta, niistä 13 vuotta Suomessa.

Ammattikorkeakoulut ja todistettu koulutukset

1998–2003 Venäjä, Kaukoidän valtionliikunta-akatemia,

Liikuntatieteen opintosuunnan  liikuntatieteen bakkalaureuksen arvo.

2009 Suomi, Monikulttuurinen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja koulutus, TAKK ja LUOVI.

 2011 Suomi, Official ZUMBA®FITNESS Instructor Licensed to Teach Basic Steps Level 1  Zumba Fitness LLC.    

2012 Suomen Voimisteluliiton ohjaajakoulutus (1-taso)  Tampere,Varalan urheiluopisto. Kehonhallintaa, toiminnallista liikkuvuutta ja hyvä olo ASTANGAJOOGA, Fitness Fusion-YOGA-PILATES. Lihaskuntoa  ja kehonhallintaa GET FIT tehokas yhdistelmä, Vahvaksi ja joustavaksi välineenä PILATES-palloa.

2012 Suomi, Official ZUMBA®FITNESS Instructor Licensed to Teach Basic Steps Level 2 Zumba Fitness LLC.

2013 Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnanohjaajakoulutus 1-taso. CONVENTION Helsinki. Harmoniaa,  kehoa & mieltä kehittäviä  CARDIO-YOGA, Sykettä ja energiaa Cardio”Balet”, Simply Dance.

2014 Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnan ohjaajan peruskoulutus 1-taso.Tampere Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnanohjaajakoulutus 2-taso.

2014 CONVENTION Tampere, Varalan Urheiluopisto. Harmoniaa ja kehonhuoltoa SOFT PILATES, YOGA FLOW, Lempeästi liikkuvuutta ja RENTOUTUS. Kouluttajat  Katja Laaksonen, Minni Suni.

2014 Suomi, Official ZUMBA®FITNESS Instructor Licensed to Teach  ZUMBA®STEP, ESPOO  Southern Finland, Zumba Fitness LLC.

2015 Suomi, TEMPPUJUMPPAKOULU  koulutus, startti osa 1 ,Tampere Suomen Voimisteluliitto.

2015 Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnanohjaajakoulutus. CONVENTION. Harmoniaa ja kehonhuoltoa YOGA FIRE & SOUL, Pehmeä ja dynaaminen VENYTTELY. Lihaskuntoa  ja kehonhallintaa  Funktionaalinen KEPPItunti, HEALTHY BACK.

2015 Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnanohjaajakoulutus. CONVENTION Helsinki. Harmoniaa ja kehonhuoltoa A CORE training matwork / Ruotsi, GARUDA matwork /Ruotsi, YOGA LOVE  / Suomi. Lihaskuntoa ja kehonhallintaa SHAPE FLOW /Suomi. Sykettä ja energiaa FlowMotion /  LitM, Mäntsälän Voimistelijat.

2016 Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnanohjaajakoulutus. CONVENTION Tampere. Harmoniaa ja kehonhuoltoa Myofascial function / Foamrolleri / RULLA PILATES, Kehonhuoltoa hellästi / LIIKKUVUUS Venyttely, Mobility Class+Relax / Liikkuvuus Rentoutus. Lihaskuntoa ja kehonhallintaa CORE SPECIAL / Keskivartalon muokkaus, FITBALL / Teija Reini-Nieminen.

2017 Viro,Tallin Official STRONG by ZUMBA® Instructor Licensed to Teach  STRONG BY ZUMBA®, Zumba Fitness LLC.

2017 Viro,Tallin Official  ZUMBA® GOLD Instructor Licensed to Teach  ZUMBA® GOLD, Zumba Fitness LLC.

2018  Suomen Voimisteluliiton ryhmäliikunnanohjaajakoulutus. CONVENTION Suomi Helsinki. Harmoniaa ja kehonhuoltoa PILATES tekee hyvää kaikille/ Katja Laaksonen, Huolla kehoasi rakasta selkääsi/TEHOKAS KEPPI, Faskial Method, Venytellen ja rentoutuen. Lihaskuntoa TODOS toning class /Joao Santos / Portugal. AQUA POWER COMBAT / Emanuel Pereira / Portugal.Tanssia ja energiaa Liikkuvan Hi-Low tunnun ihana paluu.

 2019  St Peterburg City RU , Official AQUA ZUMBA® Instructor Licensed to Teach  AQUA ZUMBA®, Zumba Fitness LLC.